Pirmą sykį tokiame projekte dalyvaujantis šokėjas Tadas Rimgaila tikina, kad jam „K11: komisarai tiria“ teko užsiimti tuo, kas artima - treniruoti šokėjas. Bet šiek tiek griežčiau nei paprastai.

„Kaip šokių treneris aš buvau gana įžūlus. Kiekvienas savyje to įžūlumo ir turime, bet man patinka. Balsas mano skardus, įtikinamas, - juokauja šokėjas. - Rėkiau. Visiems treneriams kartais to pasitaiko. Visai kaip gyvenime.“

Painioje istorijoje, kurioje narpliojami nusikaltimai šokių aikštelėje, didžiausia įtampa kilo dėl konkurencijos. „Ten, kur yra konkursai, ten visada bus konkurencija“, - sako T. Rimgaila.

Ar pačiam šokėjui teko susidurti su nesąžiningais konkurentais? „ Man pačiam nukentėti neteko, bet, girdėjau, kad prieš pasirodymą dingsta batai. Arba padaro taip, kad būtų slidu šokti. Kaip? Labai paprasta - reikia papilti vandens arba aliejaus. Ir suveikia. Aišku, tarp moterų tos konkurencijos yra daugiau, tarp jų visada daugiau intrigų ir jos prisigalvoja visokių įdomybių“, - šypteli šokėjas.
Tadas Rimgaila