DELFI skaitytojas pasidalijo vaizdo medžiaga, kurioje matyti kaip vienoje Vilniaus kavinių jis užfiksavo į barnį įsivėlusią pinigų prašančią praeivę ir kavinės lankytoją. Pasak įrašą atsiuntusio vyriškio moterys susikivirčijo, apsikumščiavo ir išsiskyrė.

DELFI jau rašė apie pinigų prašančių žmonių atakas Vilniaus gatvėse. Portalui kavinių darbuotojai pasakojo, kad išmaldos prašantys asmenys jų kantrybę bando kasdien: elgetos ne tik kaulija cigarečių bei pinigų, bet ir nuo staliukų vagia maistą, padavėjoms paliktus arbatpinigius.

Esate atsidūrę panašioje situacijoje? Pasijautėte neapgintas kavinės darbuotojų? Pasidalinkite pasakojimu ir mintimis apie aptarnavimo kultūrą Lietuvoje. Kaip manote, ar įstaigų atstovai pakankamai rūpinasi klientais? Laukiame jūsų laiškų adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Aptarnavimas“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (558)