Reikės:

- 150 mililitrų šalto vandens;
- kardamono;
- cinamono lazdelės;
- lašelio vanilės ekstrakto;
- 2 šaukštelių cukraus;
- 2 šaukštelių maltos kavos.

Į mažą puodą supikite vandenį, kardamoną ir vanilę. Šiek tiek pavirkite. Kai užvirs vanduo su prieskoniais, ugnį išjunkite ir suberkite kavą bei cukrų. Leiskite kelioms minutės kavai sugerti skonius.

Po kelių minučių vėl užkaiskite visą kavos mišinį ir virkite iki tol, kol pradės garuoti. Kartokite tai 4 - 5 kartus, kol visame mišinyje nebeliks putų. O jei putų vis dar bus - nugriebkite jas į atskirą puodelį.

Visą kavos mišinį palikite kelioms minutėms, kol nusės kava. Tokią kavą reikia gerti karštą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją