66 metų dainininkas skubiai operuotas Monake esančioje Princesės Grace ligoninėje, dabar sveiksta savo namuose Nicoje (Prancūzija).

Praėjusią savaitę Eltonas Johnas atskleidė, kad vos nemirė nuo apendicito, privertusio atšaukti visus šių metų vasaros turo koncertus, tarp jų ir milžinišką koncertą Londono Haid parke.

Atlikėjas leidiniui „The Sun“ pasakojo jautęs stiprų skausmą, tačiau pamanė, kad jį sukėlė apsinuodijimas maistu. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo apendikso abscesas.

„Man pasisekė, kad likau gyvas, - neslepia jis. - Tai buvo tiksinti laiko bomba. Manau, kad galėjau mirti bet kuriuo metu. Man labai pasisekė ir esu toks dėkingas, kad likau gyvas“.

Tuo tarpu neseniai buvo pranešta, kad Eltonas Johnas gaus pirmąjį apdovanojimą „Brits Icon Award“. Naujasis apdovanojimas kasmet bus įteikiamas atskirame renginyje. „Brit Awards“ atstovas spaudai sakė, kad naujasis apdovanojimas nepakeis išskirtinio apdovanojimo „Outstanding Contribution Award“, kuris ir toliau bus teikiamas kasmetiniuose „Brit Awards“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)