Besiruošdama 19-ajam televizijos sezonui LNK pasirašė sutartį su viena didžiausių televizijų Jungtinėje Karalystėje ITV ir įsigijo teisę rengti vieną sėkmingiausių projektų formatų per visą ITV gyvavimo istoriją – „Dancing on Ice“.

Šis šou Jungtinėje Karalystėje lyderio pozicijų neužleidžia nuo pat savo pasirodymo pradžios 2006 –aisiais. Tuomet „Dancing on Ice“ buvo vienas iš trijų labiausiai žiūrimų televizijos projektų. 2014-ųjų žiemą ITV parodys jau devintąjį šokių ant ledo šou.

Šokių ant ledo projektai po sėkmės Britanijoje pasipylė po visą pasaulį, tapdami žiūrimiausiais televizijos šou, o kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Rusijoje, žvaigždžių šokių su pačiūžomis būta net po du vienu metu.

Šiais metais Didžiojoje Britanijoje šokių ant ledo projektas „Dancing on Ice“ pritraukė apie devynis milijonus žiūrovų – beveik 30 procentų visų tuo metu televiziją žiūrėjusių žmonių.

Kaimynai estai šį formatą įgyvendino vos praėjusiųjų metų pabaigoje ir Estijoje tai buvo dar didesnis hitas, pritraukęs įspūdingą kiekį – arti 50 procentų visų žiūrovų, o kiekvieną savaitę šokių ant ledo projektas patekdavo į reitingų lentelės viršūnes.

LNK naujajame sezone pirmą kartą ledas bus liejamas specialioje studijoje, kuri atitiks visus ITV keliamus reikalavimus. TV filmavimams skirta studija su ledu bus įrengta ne jau esančioje arenoje, kaip buvo iki šiol, nes jos nepritaikytos TV filmavimams.

Profesionalūs čiuožėjai ir dailiojo čiuožimo treneriai, kurių gausa Lietuva negali pasigirti, kviečiami iš užsienio.

Nuo šio realybės šou gyvavimo pradžios ne viena garsenybė susigundė išmėginti savo jėgas „Dancing On Ice“ projekte – tarp dalyvavusių ir Pamela Anderson, ir buvusi „Beatles“ nario Paulo McCartney žmona Heather Mills, ir reperis Vanilla Ice bei daugelis kitų pasaulyje gerai žinomų žmonių. Garsiausia pasaulyje lietuvių aktorė Ingeborga Dapkūnaitė Rusijoje vykusiame šokių ant ledo konkurse „Žvaigždės ant ledo“ laimėjo antrąją vietą, stulbinančiai gerai pasirodžiusi su pasaulio ir olimpiniu čempionu Aleksandu Žulinu.

„Dancing on Ice“ - tai šou, kuriame poros, sudarytos iš garsenybės ir profesionalaus čiuožėjo ant ledo, varžosi dėl geriausios dailiųjų čiuožėjų poros titulo. Lietuvos garsenybės kartu su čiuožėjais prieš pasirodydami komisijai privalės intensyviai treniruotis, kad pasiruoštų tiesioginiam savaitgalio filmavimui ir komisijos vertinimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)