Simona ir Gintarė į Zigmo žirgyną atvyko vakare. Anot merginų - toks paros laikas - idealus atsipalaidavimui, jodinėjimui prie jūros. G. Gurevičiūtė jau ir anksčiau ne kartą yra išmėginusi šį laisvalaikio praleidimo būdą, S. Albavičiūtei tai buvo pirmasis kartas. Tiesa, "Zip FM" laidų vedėja anksčiau yra bandžiusi jodinėti arklininkui žirgą laikius pririštą prie virvės.

"Man tai buvo pirmasis kartas, kai jodinėjau savarankiškai. Iš pradžių nebuvo labai drąsu, tik šiek tiek vėliau atsipalaidavau ir patyriau gerų emocijų. Pajūryje jodinėjau pirmą kartą. Labai gerai apsirengėme, erškėtrožės ir dilgėlės papuošė kojas, bimbalai labai gerai kando. Rekomenduoju visoms merginoms jodinėjant taip apsirengus, kai bet kas gali įkasti", - juokavo S. Albavičiūtė.

G. Gurevičiūtei jodinėjimas - neatsiejamas nuo pajūrio pramogų. "Jodinėti geriausia - pajūryje. Prie jūros jodinėjau antrą kartą, bet vaikystėje ir anksčiau esu tą dariusi. Supratau, kad botagėlis visai nereikalingas. Žirgas ir taip klausė", - paaiškino ji ir pasakodama įspūdžius prisiminė, kaip kartą dar draugystės pradžioje su Linu Karaliumi romantiškai jodinėjo drauge.

"Į priekį prie jojome palengva, ramiai, neskubėdami, tačiau kai apsisukome sugrįžti, žirgai taip lėkė, kad vos galėjome juos suvaldyti. Buvo nejauku. Žirgai tiesiog lėkė atgal", - dabar jau su šypsena jodinėjimą su L. Karaliumi prisiminė G. Gurevičiūtė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (402)