Tokiam šuniuko elgesiui reikia būti pasiruošus. Bet kad pasiruoštum, reikia turėti žinių. Laiko. Reikia laiko auginti mažą šuniuką, kuris ruošiasi išaugti į didelį, stiprų, energiją kažkur turintį išlieti gyvūną. Visa tai reikia žinoti ir apgalvoti iš anksto - ar toks šuo tikrai reikalingas, ar tokio, būtent tokio ir reikia, ar jam pakaks laiko ir daug kitų „ar“.

Gaila, kad šių klausimų pardavinėjantis šuniukus žmogus nepaklausė ir dabar Burda, dar ką tik suaugęs, beveik dviejų metų energija trykštantis patinėlis turi rasti namus ir jam tinkamus šeimininkus. Ir kad Burda jiems tiktų, kad jie galėtų jį dresuoti, skirti laiko ir pavargę išsiauklėti puikų draugą ir šeimos sargą. Nes jis toks ir yra - jo energiją nukreipus tinkama linkme, parodžius, kad jis šeimos narys, tačiau privalo paklusti komandoms, būti lengvai valdomas ir stovėti ant žemiausio šeimos nario laiptelio. Tada bus tvarka. Juk šeimoje visi turi žinoti savo vietą.

Burdai reikia turėti galimybę išsilakstyti, išsižaisti, kad būtų ramesnis.

Aišku, kad šis šuo nedraugaus su kitais gyvūnais, kad jis šeimoje turi būti vienas gyvūnas. Aišku, kad kačių, vištų, mažų šuniukų prie jo prileisti negalima. Taip pat ir mažų vaikų naujoje šeimoje neturėtų būti. Bent jau ne anksčiau nei Burda praeis dresūros pamokas.

Taigi, susitariam - Burdą priglausit tik gerai apsvarstę ir pasirengę skirti jam laiko. Toks šuo - ne pririšimui kieme. Toks šuo - jau praktiškai gyvenimo būdas.

Dėl jo skambinti tel.: 8 625 760 66 (Utena)