Susilaikykite nuo permainų, nes šiuo laikotarpiu padarytos klaidos turės ilgalaikių, sunkių padarinių. O viską atlikti teisingi nebus lengva, jums bus sunku adekvačiai įvertinti, ar jūsų veiksmai duos naudos, ar atneš nemalonumų.

Užtai ši savaitė puikiai tinka pataisyti santykius su aplinkiniais. Jei ką įžeidėte, paprašykite atleidimo, nuoširdžiai pasikalbėkite, padovanokite įskaudintam žmogui dovaną – visos nuoskaudos pasimirš ir nugrims į praeitį.

Seksis ištaisyti ir praeityje padarytas klaidas. Atsiras galimybių atsilošti, atnaujinti ir patobulinti jūsų netenkinančius susitarimus, pakeisti pareigų vykdymo laiką. Tik atsiminkite – viskas sėkmingai susidėlios tik tokiu atveju, jei nekelsite konfliktų ir ne reikalausite, o prašysite.

Avinas

Šią savaitę pasikeis savęs paties suvokimas. Gali būti, kad pastebėsite naujų savo talentų, išskirtinių gebėjimų. Tiesa, tai gali būti pavojinga, nes pritrauksite naujomis jūsų galimybėmis norinčių pasinaudoti asmenų dėmesį. Būkite apdairūs.

Jautis

Šią savaitę jus gali išduoti žmonės, kuriuos laikėte draugais ar bendraminčiais. Patartina būti atsargesniems sudarant sutartis bei perkant brangius daiktus – galite patirti apgaulę, kuri baigsis materialiniais nuostoliais. Šiomis dienomis laukia išbandymas, kuris parodys, ar esate pasirengę toliau judėti į savo tikslą, ar jums to nebereikia.

Dvyniai

Šią savaitę susilaikykite nuo sutarčių pasirašymo ir netgi nuo žodinių susitarimų. Didelė tikimybė būti įtrauktam į bendradarbiavimą, kuris bus jums nenaudingas. Jeigu ieškote darbo, palūkėkite, dar nepasirašinėkite sutarties arba parodykite ją nusimanančiam žmogui, kuris pastebėtų povandenines uolas ar dviprasmybes. Be to, nenuvertinkite priešininkų ir konkurentų gebėjimų.

Vėžys

Šią savaitę galimi finansiniai nuostoliai arba neplanuotos išlaidos. Susilaikykite nuo didelių investicijų, o darbe stenkitės nepriekaištingai vykdyti pareigas. Galimas dvasinis sutrikimas. Jūsų ims nebetenkinti tai, ką turite. Nereikėtų imtis drastiškų veiksmų.

Liūtas

Šią savaitę užsidegsite kažkokia idėja. Neskubėkite jos įgyvendinti. Viską gerai apgalvokite, išanalizuokite esamą padėtį, išsiaiškinkite, ar šiuo metu galėtumėte prisiimti daugiau pareigų. Jūsų laukia bendravimas su žmogumi, kuris provokuos jus neadekvatiems poelgiams. Nepasiduokite pagundoms.

Mergelė

Laukia sėkmė kažkokioje įmonėje. Gali būti, kad sudarysite pelningą sandorį, net jei neturite tiesioginio ryšio su prekyba ir finansiniais reikalais. Šią savaitę gali suprastėti socialinė ar tarnybinė padėtis. Palankiai susiklosčius aplinkybėms gausite tai, ko seniai norėjote.

Svarstyklės

Šią savaitę atsiras galimybė atsikratyti to, kas seniai vargina ar tiesiog atsibodo. Tada atsivers naujos galimybės, ims lydėti sėkmė, galbūt pagaliau išsipildys senas troškimas. Šiuo laikotarpiu tikėtina specifinė patirtis, su kokia dar neteko susidurti. Galimas interesų konfliktas.

Skorpionas

Jumyse virs vidinė kova, po kurios galiausiai atsisakysite kažkokio įpročio. Gali būti, kad atsidursite naujoje bendruomenėje, kurioje jūsų priklausomybės ar manieros atrodys nederamai. Šią savaitę stenkitės, kad norai atitiktų realybę. Veikiausiai tai neatneš daug džiaugsmo.

Šaulys

Šią savaitę pamatysite save naujoje šviesoje. Gali išryškėti savybės, kurias neigėte, slėpėte ar tiesiog nesupratote. Šiomis dienomis įsigysite nuosavybės ar kažką nematerialaus, o tai pagerins jūsų socialinę padėtį. Didelė tikimybė, kad atsidursite ten, kur jums iš tiesų bus gera.

Ožiaragis

Šią savaitę jūsų padėtis pasidarys visiškai neaiški, vyraus chaosas. Galite pavėluoti į svarbų renginį (susirinkimą, susitikimą verslo reikalais ar tiesiog į darbą), o dėl to kils rūpesčių ar netgi finansinių sunkumų. Būkite punktualesni. Atkreipkite dėmesį į santykius su aplinkiniais. Atsiras proga atitaisyti seno konflikto padarinius.

Vandenis

Šią savaitę reikalai gali sustoti. Galbūt artėja permainos, kurioms nesate morališkai pasiruošę, todėl visaip stengsitės jų išvengti. Visa tai gali sukelti dvasinį diskomfortą, galimi piniginiai nuostoliai. Stenkitės pozityviau į viską žvelgti, tuomet labai gretai pateksite į naują lygį su puikiomis perspektyvomis.

Žuvys

Šią savaitę dėl kažkokių priežasčių priklausysite nuo kitų žmonių sprendimų. Galbūt dar visai neseniai atsisakėte imtis iniciatyvos, prisiimti atsakomybę dėl svarbaus reikalo, todėl dabar teks griežti antru smuiku ir paklusti tiems, kam įprastai vadovaujate. Be to, jumis gali nusivilti žmogus, kuris iki šiol jumis žavėjosi. Taigi pasistenkite ištaisyti anksčiau padarytas klaidas ir nedarykite naujų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)