Tačiau negalime palikti mūsų mažųjų, stengiamės suteikti pagalbą visiems, kiek tik pajėgiame.

Bet be Jūsų pagalbos šį kartą neišsiversime. Todėl kreipiamės į tuos, kurie myli gyvūnus ir galėtų gyvūnų gelbėjimui skirti šiek tiek savo laisvo laiko.

Jei turite noro ir galimybę gyvūnų gelbėjimui skirti kelias valandas per savaitę – būsime be galo dėkingi, jei susisieksite su mumis! Mums labai trūksta pagalbininkų, kurie galėtų paplatinti jau esamų globotinių dovanojimo skelbimus – juk jei apie juos niekas nežinos, jie niekaip neras naujų namų. Adresą svetainių, kuriose galima talpinti nemokamai gyvūnų dovanojimo skelbimus, duosime.

Tad jei galite bent šiek tiek prisidėti – susisiekite su mumis! Labai laukiame pagalbos.

info@mazojiliza.lt

Taip pat labai labai ieškome žmonių, kurie turėtų galimybę pagloboti gyvūną iki jis ras naujus namus. Maistu, kraiku, jei reikės narvu ir kitais reikalingais daiktais būsite aprūpinti. Jei niekada nesate priglaudę gyvūnėlio laikinai ir dvejojate, gal kažko bijote – susisiekite, pasikalbėsime, rasime geriausią variantą J

Atėjo ta riba, kai turime prašyti pagalbos, nes nenorime sulaužyti duoto pažado išgelbėtiems gyvūnams - kad jie bus tobulai prižiūrėti, išgydyti ir atras laimę šiame pasaulyje.

Padėkite mums nepalikti jų bėdoje!

Susisiekti: VšĮ „Mažoji Liza“, info@mazojiliza.lt, +370 600 14377