ESDM arba „El Sueno De Morfeo“ – „Morfėjaus svajonė“. Taip vadinasi ispanų poproko grupė, kurios muzikoje girdimi keltiški muzikos motyvai. Juos suformavo Raquel del Rosario iš Kanarų salų bei Juanas Suarez ir Davidas Feito iš Astūrijos.

Kolektyvas ESDM kartu muzikuoja jau daugiau nei 10 metų ir yra gerai žinomi Ispanijoje. Grupė vertinama už tai, kad savo muzikoje sugeba suderinti popmuziką, roką ir folklorą.

Beje, grupė visada pasirodo tik gyvai ir tai jiems gali padėti didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. ESDM skaičiavimais, jų dainas Ispanijoje ir Lotynų Amerikoje jau išgirdo milijonai klausytojų, kurie šluote šlavė grupės albumo kopijas.

„Eurovizinė“ ESDM daina, kuri išvertus iš ispanų kalbos reiškia „Kartu iki pat pabaigos“ yra apie du žmones, kurie iš naujo atranda meilę. Emocijų kupinas kūrinys puošiamas keltiškos muzikos motyvais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją