21-erių atlikėja turi savo istoriją apie save ir atliekamą kūrinį:
„Gimiau ir užaugau Holone, Tel Avivo priemiestyje. Prieš 40 metų mano tėvai emigravo į Izraelį iš Gruzijos. Esu vyriausias šeimos vaikas, dar turiu mažus broliukus. Kai buvau aštuonerių, pradėjau mokytis skambinti fortepijonu.

Mokslai tęsėsi iki tol, kol suėjo aštuoniolika. Visada mėgau dainuoti, bet vaikystėje tai tiesiog buvo hobis. Dvylikos metų pradėjau dainuoti, kai muzikos mokyklos direktorius pastebėjo mano talentą.

Kai mano buvo 17 metų, pradėjau groti kariuomenės grupėje, nors tuo metu labiausiai norėjau studijuoti farmaciją. Po metų, praleistų kariuomenėje, laimėjau televizijos organizuojamą talentų realybės šou, įrašiau pirmą albumą.

Dalyvavimas „Eurovizijoje“ – tai netikėta patirtis, kuri sutaps su albumo išleidimu. Pastarieji metai man buvo labai sėkmingi ir įspūdingi. Didžiuojuosi, kad galėsiu atstovauti Izraeliui šiame konkurse“, - eurovision.tv apie save ir „Euroviziją“ kalbėjo Moran.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją