Štai čia ir iškilo diskusija repeticijų metu – kokius įvaizdžius ir tipažus vyrai turi šiandieninėje visuomenėje? Kokie iš tikrųjų meilužiai yra geriausi?

Vos tik kelionės po pasaulį tapo pasiekiamos bene kiekvienam, žmonės pradėjo lyginti vieni kitus įvairiausiuose srityse. Žinoma, jog vienas labiausiai intriguojančių klausimų – kurie yra geriausi meilužiai? Ne paslaptis, jog vyrams tarpusavyje išsiaiškinti dažnai yra gana svarbu, moterys taip pat mėgsta susėdusios „reitinguoti“ savo partnerius.

Šis, regis, nekaltas žaidimas šiandien yra tapęs viena svarbiausių temų gyvenime. Nekalbant apie šalis, yra aiškinamasi, ar „moksliukai“ gali būti gerais meilužiais (dažnai nusprendžiama, jog jie turi net daugiau privalumų, nei įprasti gražuoliai). Ne per seniausiai buvo išsiaiškinta, jog vyrai, turintys didesnius pilvukus yra ištvermingesni lovoje, - gyvenimo ironija, teigiama komentaruose.

Vis dėlto geografiniu požiūriu nuomonės iki šiol išlieka gana nuspėjamos: apklausų rezultatai rodo, jog lyderiauja ispanai, brazilai, italai ir prancūzai, o penketuką užbaigia airiai, tapdami įdomiu prieskoniu šiai kompanijai.

Įdomi ir antroji dešimtuko pusė: Pietų Afrika, Australija, Naujoji Zelandija, Danija ir Kanada. Onepoll.com atliktoje apklausoje dalyvavo nemažą kelionių patirtį turėjusios moterys, jų manymu, blogiausi meilužiai: vokiečiai, anglai, švedai, olandai, amerikiečiai, graikai, velsiečiai, škotai, turkai ir rusai.

Siūlome atlikti apklausą ir Lietuvoje: kurios Europos dalies vyrai – geriausi meilužiai? Svarbu prisiminti, jog kalbėdami apie meilužius, vertiname visą (ir už miegamojo sienų) kartu praleistą laiką.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)