4 asmenims
Paruošimo laikas – 5 min.
Marinavimo laikas - nuo 2 iki 3 val.
Kepimo laikas 8-12 min.
Marinatui
½ stiklinės sauso balto vyno
2 arb. šaukštelių sojos padažo
2 šaukštų Dižono garstyčių
1 šaukšto citrinų sulčių
2 arb. šaukštelių aštriųjų čili pipirų aliejaus
2 arb. šaukštelių skrudintų sezamų aliejaus
4 gabalėlių vištienos krūtinėlės be kaulo
Paruošimas
Į dubenį sudėkite marinatui reikalingus produktus.
Įdėkite vištieną į plastikinį maišelį ir supilkite marinatą. Pakratykite maišelį, kad marinatas pasiskirstytų, ir padėkite jį į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Įkaitinkite grilį.
Išdėliokite vištieną ant grotelių, kepkite vidutinio karštumo grilyje ant nugarėlių, kol krūtinėlės iškeps (nuo 8 iki 12 minučių), kartą ar du apverskite. Ištraukę iš grilio leiskite kiek atvėsti ir patiekite.
Skanaus!