Taigi jau šį penktadienį LNK studijoje – paskutinis pasimatymas su verslininke Irena Matijošaitiene. Moteris neslėps: ji itin myli gyvenimą. Turi gražiausių ateitis planų, trykšta optimizmu ir džiaugiasi, kad pagaliau galės gyventi ramiai bei gražiai....

Kartu su Irena apie verslo ypatumus diskutuos Gintarė Gurevičiūtė, Daina Bilevičiūtė, Raisa Šarkienė, Gediminas Juodeika, Vytautas Šiškauskas ir daugybė kitų įžymybių... Dabar jau pranašiškai atrodys tai, kad pokalbio metu daugybę kartų buvo paminėta mirtis.

„Nuo vaikystės turiu dvi geras drauges. Su jomis niekada nekurčiau verslo, nes noriu išsaugoti draugystę. Tačiau kai mūsų vyrai numirs, mes kartu gyvensim“, - „KK2 penktadienio“ studijoje kalbės Irena.

Pokalbis studijoje bus toks šiltas ir nuoširdus, kad jau vėliau, sužinoję apie Irenos Matijošaitienės mirtį, studijos svečiai negalės sulaikyti ašarų. Žinodamas, kad regėjimo problemų turinti Irena nevairuoja automobilio, Gediminas Juodeika prisimins net keletą kartų skambinęs kaunietei verslininkei ir siūlęs važiuoti kartu... Gintarė Gurevičiūtė prisimins, kad vykdamos į LNK laidą jos su Irena vos nepasipuošė visiškai vienodomis suknelėmis.

Paskutinis filmavimas, kuriame dalyvavo Irena Matijošaitienė - jau šį penktadienį 19.30 per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (388)