4 porcijos

Produktai:

4 vištienos krūtinėlės,
200 g kiaulienos dešrelių,
1 svogūnas (smulkiai supjaustyti),
1 šaukštelis džiovintų šalavijų,
1/2 šaukštelio garstyčių,
1 obuolys (supjaustyti nedideliais kubeliais),
8 g rūkytos kiaulienos (supjaustyti juostelėmis).

Kaip gaminti:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, Pasigaminkite įdarą: nulupkite nuo dešrelių odeles, smulkiai supjaustykite, sumaišykite dubenyje su svogūnais, šalavijais ir garstyčiomis, obuoliais ir šviežiai maltais pipirais.

2. Kiekvieną vištienos krūtinėlę įpjaukite horizontaliai ir atverskite kaip knygą. Į įpjovą įdėkite ketvirtį įdaro, jį gerai įspauskite į minkštimą.

3. Įdarytas krūtinėles perjuoskite kiaulienos juostelėmis ir sudėkite į kepimo formą.

4. Kepkite įdarytas krūtinėles 30 – 35 min. Patiekite su bulvėmis ir žaliomis salotomis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)