1; į geriausiųjų titulus sąrašuose — po 17 moterų ir vyrų pavardžių.

Tarp jų pateko visi Londono olimpinėse žaidynėse ir 2013 metų moterų Europos čempionato atrankos varžybose dalyvavę rinktinių nariai bei po 5 krepšininkus ir krepšininkes, šiemet neprasimušusius į nacionalines komandas.

„Šie metai Lietuvos krepšiniui buvo labai įdomūs ir permainingi. Mūsų rinktinės ir klubai iškovojo daug įsimintinų pergalių, buvo ir skaudžių nesėkmių, tad manau, kad aistruoliams teks gerokai pagalvoti kam skirti geriausių metų žaidėjų titulus“, — sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Geriausių Lietuvos metų krepšininkų rinkimai rengiami penktąjį kartą. 2008-aisiais geriausiu buvo išrinktas Ramūnas Šiškauskas (vyko bendri moterų ir vyrų rinkimai), 2009-aisiais — Gintarė Petronytė ir Linas Kleiza, 2010-aisiais — Sandra Linkevičienė ir L. Kleiza, o 2011-aisiais — Rima Valentienė ir Jonas Valančiūnas. Visi šie krepšininkai, išskyrus karjerą baigusį R. Šiškauską, pretenduoja tapti ir geriausiais 2012-ųjų žaidėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)