Kadangi Avinai pasižymi galinga energija, jiems labiausiai patiktų tai, kas ir pabrėžtų jų energiją, jėgą bei veržlumą. Tai gali būti šuolis su parašiutu, skrydis parasparniu, apsilankymas kartodrome, kursai išmokti čiuožti snieglente ar slidėmis ir pan. Pradžiugintų ir ekstremali kelionė ar romantiška išvyka, tačiau į kokį nors atokų pasaulio kampelį ar su įdomiu kelionės scenarijumi.

Jaučiai yra šeimyniški ir pasižymi praktiškumu, tad ir dovana turėtų būti susijusi su juo pačiu ar namų aplinka: buitinės technikos prietaisas, pavyzdžiui, stilingas kavos virimo aparatas, originalių taurių rinkinys, sulčiaspaudė, daugiafunkcis plaukų džiovintuvas, iPad, kompiuteris. Tiktų ir dovanų kuponas SPA centre ar viso kūno masažas, padėsiantis darbštiems Jaučiams atsipalaiduoti po sunkių darbo dienų, o darbui jie atsiduoda 100 procentų. neprašausite pro šalį, jei padovanosite kokybiškos ir kvapnios kūno kosmetikos rinkinį.

Dovanos netikėtumas - štai kas svarbiausia Dvyniams, kurie dievina staigmenas, ekspromtus ir improvizacijas. Dėl to net neverta jų klausti, kokios dovanos norėtų sulaukti po Kalėdų eglute, greičiausiai pasakys, kad „tai nėra svarbu“, nors iš tiesų slapta vilsis gauti „kažką tokio“! Kadangi šio Zodiako ženklo atstovai garsėja intelektualumu, jiems tiktų kokia nors naujausia ar populiari šiuolaikinio autoriaus knyga, taip pat daiktai, padėsiantys jiems susitvarkyti su abiems savo pusėmis, pvz., išmanusis telefonas, prikimštas įvairiausių programų, naujausias kompiuteris ir kiti technologiniai žaisliukai.

Vėžys bus laimingas, jei atspėsite, ko jis nori dovanų ir įteiksite būtent tai. Išsiaiškinti nebus sunku, kadangi šio ženklo atstovai mėgsta laidyti užuominas, tad jums belieka tik įsiklausyti. Jei signalų nesuprantate, padovanokite kažką asmeniško, pvz., masažo procedūrą, kvapiųjų aliejų rinkinį, dovanų kuponą jo mėgstamam hobiui. Blogiausia dovana - dekoratyvinės smulkmenos interjerui (rėmeliai, žvakės, žvakidės, statulėlės), kadangi Vėžys mėgsta pats jas išsirinkti ir priderinti prie namų interjero. Tiks ir paprastas prekybos centro dovanų čekis, kadangi Vėžiui įtikti sunku, tad lai jis pats nusipirks tai, apie ką svajojo.

Liūtas išdidus ir valdingas, tad jei norite jam įtikti, reikės gerokai pasistengti. Kojinės, šlepetės, rankšluosčiai, virtuvės reikmenys, o ypač higienos reikmenys jį ne tik nuvils, tačiau ir įžeis, nebent tai būtų prabangaus prekės ženklo gaminiai. Jūsų užduotis - gudriai išklausti, ko trokšta didinga Liūto širdis. Gali būti, kad tai prabangus papuošalas, diržas, sąsagos, telefonas, kostiumas ar naujausi kvepalai. Jei tokioms gėrybėms neturite pinigų, akcentuokite bent jau prabangią pakuotę. Tai paglostys Liūtų savimeilę.

Mergelės ženklo atstovams svarbu, kad dovana būtų graži ir naudinga, todėl idealiai tiks įvairios grožio procedūros, išvykos į kurortinius miestus, kur atsigautų ir akys, ir kūnas galėtų pasilepinti. Mergelės taip pat mėgsta drabužius, dėl to nesidrovėkite antros pusės nusivesti į parduotuvę, kad ji/jis išsirinktų tai, ko geidžia širdis. Tik, žinoma, su sąlyga, kad vakare bus ir romantiška vakarienė! Akcentuojamas materialumas Mergelių nežavi. Šio ženklo atstovams patinka įvairūs aksesuarai: moterims tai gali būti papuošalai, galvos apdangalai, vyrams - kaklaraištis, sąsagos.

Svarstyklės – estetai ir gurmanai, jie vertina stilingus daiktus. Jau geriau vienas mažas, bet kokybiškas ir solidus. Visiškai neapsiriksite nusprendę Svarstyklėms padovanoti madingus kvepalus, originalų aksesuarą ar papuošalą su istorija. Beje, šio ženklo atstovės pamišusios dėl batų! Vyrai vertina rimtas dovanas, tačiau jei tai knyga, jokiu būdu nesirinkite romano, tai geriau turėtų būti kokio nors žymaus autoriaus knyga apie sritį, kurioje Svarstyklės dirba. Moterys apsidžiaugtų, jei padovanotumėte romantišką vakar pajūryje su nakvyne jaukiame viešbutyje.

Skorpionai yra itin geros intuicijos žmonės ir akimirksniu jus perkąs, jei dovaną išrinksite atsainiai. Ir jei paruošite būtent tokią, netruksite Skorpionų akyse nusiristi labai žemai. Todėl rinkite nuoširdžiai ir kruopščiai (jau geriau gero vyno butelis, nei daug pinigų kainuojantis menkniekis, kurio Skorpionas nepanaudos). Šio ženklo atstovai mėgsta daiktus iš vertingų medžiagų, pvz., tai gali būti odinė rankinė, kompiuterio ar vizitinių dėklas, originalus prabangus žiedas, rankų darbo gaminys, pradedant originaliu papuošalu, baigiant interjero detale namams.

Energingieji Šauliai, avantiūrų ir nuotykių mėgėjai, labai apsidžiaugs dovana, kuri pabrėš šias jų savybes. Idealus variantas – turistinis žygis į nepažįstamą šalį arba bent jau kelių dienų išvyka, kur netrūktų nuotykių ir adrenalino (ypač romantiško). Tačiau jei tam neturite galimybių, yra paprastesnis variantas – istorinis, jausmus sužadinsiantis filmas, egzotiški suvenyrai (tai gali būti ir egzotiški prieskoniai), dideli etnografinės tematikos fotoalbumai. Šio ženklo atstovams itin patinka kūniški malonumai, todėl verta pagalvoti apie masažą dviems ar grožio procedūras.

Ožiaragiai yra praktiški, disciplinuoti ir pedantiški, todėl jiems tiks viskas, kas gali būti naudinga judant socialiniais laipteliais – kišeninis kompiuteris, laikrodis, odinis portfelis, piniginė, vizitinių dėklas ar dėklas popieriams. Jiems reikia solidžių, rimtų ir kokybiškų daiktų, kurie būtų panašūs į juos pačius. Jei kalba eina apie drabužius, šie turėtų būti tik kokybiški, įdomesnio dizaino, tačiau nesvarbu, kokio prekės ženklo. Neapsiriksite jiems padovanoję mėgstamo leidinio prenumeratą. O moterys apsidžiaugs gavusios dovanų kuponą kūno ar dekoratyvinei veido kosmetikai.

Vandeniai – tikri smalsuoliai, kuriuos domina naujos įvairių sričių tendencijos, dėl to juos pradžiugintų paskutinio modelio fotoaparatas ar telefonas, originalus mėgstamos muzikos grupės diskas. Tačiau Vandeniai - ir užkietėję romantikai, gražių ir išskirtinių daiktų mėgėjai, dėl to dovanos verta pasidairyti ir interjero dizaino salonuose. Šio ženklo atstovams taip pat patiktų kvietimas į kokį nors intelektualų seminarą, kur jie galėtų patobulinti žinias, ar dovanų kuponas išbandyti veiklą, apie kurią svajojo (nuo dekupažo kursų iki ekstremalios veiklos).

Žuvys didžiulę reikšmę skiria savo dvasiniam gyvenimui ir egzistenciniams apmąstymams, todėl jiems galima dovanoti tai, kas atitinka tokius interesus ir sužadina emocijas – psichologinių knygų, kvepalų, kvapų namams, smilkalų, kvepiančių žvakių, taip pat įvairių romantiškų dalykėlių, pvz., seksualių apatinukų, šilkinį chalatą. Vyrams geriausia dovana būtų išskirtinis moters dėmesys, t.y., romantiška vakarienė, netgi erotiškas šokis... Šio ženklo atstovai mėgsta staigmenas, kurios suaudrintų jų lakią vaizduotę, tad čia puikiai tiktų kelionė, ir nebūtinai į užsienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)