Antradienio vakarą Vokietijos „Bundeslygos“ komandų čempionate, atstovaudamas Berlyno klubui praėjusių metų Vokietijos čempionas K. Navickas gana lengvai 2:0 (21:18, 21:12) įveikė indonezietį Andrę Kurniawaną Tedjono.

Varžovas neseniai dar buvo 18-as pasaulio reitinge, o dabar yra 52-as. Tuo tarpu K. Navickas dėl minėtų bėdų iš 38-os pozicijos yra nukritęs į 101-ą.

Jau penktadienį K. Navickas rungtyniaus Lenkijos atvirame čempionate Lubine, kur pirmoje kovoje jo laukia kylanti Lenkijos badmintono žvaigždė Michalas Rogalskis.

K. Navickui papildomo pasitikėjimo suteikė iš Londono olimpinių žaidynių grįžusio Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidento Artūro Poviliūno skambutis. Lietuvos olimpinio sporto vadovas palinkėjo K. Navickui greičiau atsigauti ir ruoštis Rio de Žaneiro olimpiadai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)