„Raptors“ klubo treneris Dwane'as Casey teigė, kad J. Valančiūnas „blogiausiu atveju taps antru Joakimu Noah“, kuris NBA lygoje vis dar yra tarp dominuojančių vidurio puolėjų.

Žurnalistas S. Arora viliasi, kad J. Valančiūnas bus vienas geriausių vidurio puolėjų lygoje, tačiau lietuvio nesitiki stebuklų pirmiais jo metais lygoje.

„Puolime J. Valančiūno įgūdžiai panašūs į Los Andželo „Lakers“ puolėjo Pau Gasolio, tačiau Jono gynyba daug geresnė nei ispano. J. Valančiūnas turėtų puikiai blokuoti varžovų metimus ir draskyti gynybą puolime. Jis turėtų būti kažkas tarp P. Gasolio ir J. Noah.

Pirmoje savo olimpiadoje Londone J. Valančiūnas buvo palyginti tylus, tačiau tai buvo puiki patirtis žaidėjui, kuriam yra vos dvidešimt.

Aistruoliai tikisi, kad J. Valančiūnas pirmais savo metais NBA lygoje rinks po 20 taškų ir atkovos po 10 kamuolių. Atsižvelgiant į jo patirties stoką, mažai tikėtina, kad jau pirmais metais jis demonstruos tokius rezultatus, rašo lrytas.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)