Vyriškiai nusistebėjo tobula beveik 30 metų senumo automobilio būkle (jis atrodė kaip naujas) ir oranžinės spalvos valstybinio numerio lentele su užrašu „1940“. Jie nusprendė, kad automobilis važiuoja į senovinių automobilių parodą. Pradėję jį lenkti, vyrai pamatė, kad už vairo sėdi vintažiniais 5-ojo dešimtmečio drabužiais apsivilkusi moteris, o keleivio vietoje – panašiai aprengtas mažas vaikas.

Moteris atrodė sumišusi, apimta panikos. L.C paklausė, ar jai reikia pagalbos, ir moteris linktelėjo, sakydama „taip“. L.C. ženklais parodė moteriai sustoti šalikelėje. Abu automobiliai sustojo, bet kai vyrai išlipo iš savojo, senasis automobilis buvo dingęs. Po kelių sekundžių prie jų sustojo kitas automobilis. Jo vairuotojas pasakė matęs, kaip šalikelėje sustojęs senas automobilis išgaravo ore.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)