Kuris poilsiautojas Palangoje ilsisi jau keletą savaičių, o kuris ką tik atvažiavo, galima spręsti pagal įdegį. Mūsų stipriosios lyties atstovai nenusileidžia merginoms – ir jie svajoja apie auksinį odos atspalvį, todėl kantriai paplūdimyje svilina šonus.

Kai jau tikrai nebeištveria, griebia kamuolį į rankas ir su draugų kompanija žaidžia tinklinį. Tačiau šiukštu nepuola slėptis į pušyną – kaip kitaip sugrįžus namo įrodysi aplinkiniams, kad turėjai puikias atostogas?

Nors šiuolaikiniai vaikinai taip pat gali pasigirti žingeidumu mados naujovėms, paplūdimyje retas kuris demonstruoja išskirtinį stilių. Dažnas vyrukas geriausiu stiliaus akcentu vis dar laiko garsius prekės ženklus. Kaip čia vyriškai pasakius – svarbu atrodyti paprastai, bet ne prastai. Ar ne, vyrai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (518)