Į „Shanti“ sirgti už Donatą Montvydą susirinko ir nemenkas įžymybių būrelis: Agnė Jagelavičiūtė, Viktorija Jakučinskaitė, Baiba Skurstene, Alfas Ivanauskas, Jurga Klimaitė-Riebling su vyru Dirku ir vaiku. Įsitaisiusi ant fotelio kumščius už lietuvį gniaužė Elena Puidokaitė-Atlanta. Dainuojant D.Montvydui kompanija klykė, plojo, trypė ir visaip kitaip džiaugėsi, tačiau didžiosios emocijos žiūrovus užliejo D.Montvydui atlikus garsųjį suktuką. Prasidėjus balsavimui ir Lietuvai gavus pirmuosius taškus, „Shanti“ lankytojai tiesiog pašėlo.

Kitos populiarios vietos – parkelis prie Prancūzų kultūros centro, kavinės Vilniaus ir Palangos gatvėje, „Amatininkai“ Rotušės aikštėje, kur „eurovizinės“ aistros persipynė su „Skamba skamba kankliai“ linksmybėmis.
„Eurovizijos“ konkursą Lietuvos televizijoje įkurtame palaikymo klube stebėjęs Edmundas Seilius mano, kad D.Montvydas pasirodė puikiai, kaip tik įmanoma, tačiau pats Azerbaidžane viešėjęs D.Montvydo mokytojas sakė nesitikintis Lietuvos pergalės. Pasak jo, Lietuva tiesiog per maža ir turi per mažai rėmėjų. E.Seiliui Azerbaidžane įspūdį paliko kitų šalių, pavyzdžiui Švedijos, delegacijų dydis – daugiau prodiuserių ir kito personalo. Vis tiek E.Seilius, tiek jo žmona Kristina Zmailaitė sakė tikintys, kad į dešimtuką įmanoma papulti.

LRT klube už Lietuvą ir Azerbaidžaną sirgo Egmontas Bžeskas su Reda Gikyte ir šuniuku Diva, Sasha Song, Monika Linkytė, Edmundas Seilius, Kristina Zmailaitė, Vaida Genytė, LRT laidų vedėjai ir kiti „Eurovizijos“ gerbėjai.

Rasos Arlauskienės bare „Pavos“ buvo galima sutikti švedus, kurie sirgo už saviškę „Eurovizijos“ atstovę. Čia konkursą žiūrėjo ir baro šeimininkė.

DELFI nuotraukų galerijoje – vilniečiai, stebintys „Euroviziją“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)