4 porcijos

Produktai:

200 gramų sviesto,
5 kiaušiniai,
200 gramų cukraus pudros,
1 kilogramas varškės,
50 ml apelsinų sulčių,
1 pakelis vanilinio cukraus,
120 gramų manų kruopų,
70 gramų migdolų,
braškių.

Kaip gaminti:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Išlydykite sviestą ir palikite kiek sustingti.

2. Trynius atskirkite nuo baltymų, sumaišykite su cukrumi, varške, sultimis, vaniliniu cukrumi ir manų kruopomis. Sudėkite sviestą. Atskirai išplakite baltymus ir sumaišysite su varškės mase, ją padalinkite į dvi dalis, į vieną pridėkite riešutų.

3. Ištepkite kepimo formą sviestu, susluoksniuokite varškės masę su riešutais. Kepkite apie valandą. Paskui išjunkite orkaitę ir palikite apkepą dar 15-ai minučių. Kai pravės, supjaustykite gabalėliais, juos papuoškite braškėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)