Šį rugsėjį „General Motors“ gamintojas pristatys mažiausią „Chevrolet“ gamos visureigį, stilingą „Chevrolet Trax“. Jis turės tą pačią platformą kaip ir mažiausias „Opel“ miesto visureigis „Mokka“.

„Trax“ taps pirmuoju „Chevrolet“ modeliu sparčiai augančioje mažųjų visureigių rinkoje. Jis bus itin praktiškas, valdomas lyg lengvasis ir toks pat taupus automobilis“ - sakė „Chevrolet Europe“ prezidente ir vykdančioji direktorė Susan Docherty.

Mažajame miesto visureigyje tilps ne tik penki keleiviai, bet ir bus užtektinai vietos kroviniams. Šiuo visureigiu ketinama prekiauti net 140 šalių. Pirmieji „Chevrolet Trax“ prekybos salonuose pasirodys 2013 m. pavasarį. Iki to laiko „Chevrolet“ gamintojas Europoje planuoja pristatyti „Chevrolet Malibu“ ir seniai lauktą „Chevrolet Cruze“ universalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)