Bet galų gale dukters Blue Ivy gimimas nustelbė mamos gražinimąsi ir pasirengimą gimdymui.

„Per gimdymą nesijaučiau graži, bet kas tada taip jaučiasi? Pripumpuota visų tų skysčių ir priaugusi šitiek svorio... Aš vos galėjau atpažinti save, - pasakoja Beyonce. - Bet po ilgas valandas trukusio gimdymo man niekas neberūpėjo, išskyrus mano kūdikį. Man nebuvo svarbu, kaip aš atrodau“.

Dainininkė pridūrė, kad visas dėmesys buvo sutelktas į stebuklą, kurį ji ir jos vyras Jay-Z pasitiko ateinant į šį pasaulį.

„Jaučiausi stipresnė nei bet kada gyvenime, - prisimena B. Knowles. - Jaučiau ryšį su savo kūnu. Jaučiausi žinanti savo paskirtį gyvenime“.

Dainininkė sako, kad per nėštumą priaugo daugiau kaip 20 kilogramų. Paskutiniai devyni priaugo per paskutinį nėštumo mėnesį, tačiau dainininkė buvo nusiteikusi susigrąžinti ankstesnes kūno linijas kaip įmanoma greičiau.

„Man svoris krito nuo maitinimo krūtimi ir aš raginu moteris tai daryti – tai gerai ir kūdikiui, ir pačiai mamai“, - pasakoja dainininkė, krūtimi maitinusi dukrelę dešimt savaičių.

Vėliau, „praėjus maždaug mėnesiui po gimdymo“, naujai iškepta mama likusio antsvorio atsikratė laikydamasi griežtos dietos ir reguliariai sportuodama.

„Skaičiavau kalorijas, mankštinausi tris ar keturis kartus per savaitę. Iš pradžių daug vaikščiojau, o dabar bėgioju. Bet man reikėjo atrasti savo metodą. Negalėjau nuo nėštumo pereiti iškart prie bėgiojimo“, - atvirai pasakoja dainininkė.

Moteris džiaugiasi, kad didelės pastangos, kai „neleido sau nieko skanaus“, vis dėlto atsipirko.

„Didžiuojuosi, kad taip greitai susigrąžinau savo liemens apimtis. Didžiuojuosi tuo ir džiaugiuosi, bet daugiausia prie to prisidėjo maitinimas krūtimi“, - aiškina B. Knowles.

Nors dainininkė dabar sveria pusantro ar dviem kilogramais daugiau nei prieš nėštumą, tačiau džiaugiasi savo esama figūra: „Hormonai vis dar veikia mano kūną. Organizmas gamina hormonus, kurie kūnui suteikia minkštumo. Tai nuostabu. Labai didžiuojuosi būdama moterimi, nes sunku net papasakoti, kas vyksta su tavo kūnu – tai neįtikėtina“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)