„Regitros” generalinio direktoriaus Daliaus Prevelio nuomone, vaizdo kameros ir turėtų paneigti gandus apie „Regitros” darbuotojų papirkinėjimą.

„Galbūt kartais mūsų darbuotojai ir nusižengia taisyklėms, pavyzdžiui, kreipiasi į būsimą vairuotoją žodžiu „tu” ar panašiai. Tačiau pasitaiko daug atvejų, kai egzamino neišlaikęs asmuo išplūsta „Regitros” darbuotojus. To tikriausiai nuo šiol nebebus. Įdiegus centralizuotą stebėjimo sistemą, ir egzaminuotojas, ir būsimasis vairuotojas turės elgtis korektiškiau“, – sakė jis.

Jo teigimu, Lietuva yra ketvirtoji valstybė Europoje, kurioje bus filmuojamas vairavimo egzaminas. Pirmoji šią sistemą įdiegė Latvija, vėliau Estija ir Lenkija.

Interviu „Lietuvos rytui“ metu D.Prevelis atskleidė, kad „Regitra” Vilniaus filialo teritorijoje (Lentvario g. 7) gegužės pirmoje pusėje ketina atidaryti viešą pratybų aikštelę, kurioje visi pageidaujantys galės sustiprinti vairavimo įgūdžius ir geriau pasirengti savarankiškai vairuoti, taip pat sumažinti baimės jausmą, mat aikštelė bus beveik tokia pat, kaip šalia esanti egzaminų aikštelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)