Nargiz įgijo televizijos laidų vedėjos patirties, būdama 16 m. Studijuodama ji dirbo reportere naujienų laidai anglų kalba Kchazaro universiteto studentų laidoje Azerbaidžane.

Studijuodama teisę JAV, ji dirbo ir modeliu, kad susimokėtų už studijas. Po mokslų ji dirbo teisės srityje JAV ir Rusijoje.

„Daug metų žiūriu „Eurovizijos“ dainų konkursą. Kai jame ėmė dalyvauti Azerbaidžano atstovai, pasidarė dar įdomiau. Be galo apsidžiaugiau, kai laimėjome, ir iš karto supratau, kad noriu dalyvauti šių metų konkurse. Labai didžiuojuosi, jaučiuosi pagerbta, kad mane išrinko renginio vedėja.“

Eldaras muzikos mokykloje baigė vokalinio dainavimo, vaidybos ir retorikos kursą. Garsios aktorių šeimos palikuonis išbandė jėgas ir kine. Žinomiausias jo darbas – vaidmuo J. Gusmano filme „Fear Not, I‘m With You“ („Nebijok, aš su tavim“).

2011 m. Eldaras laimėjo „Eurovizijos“ konkursą, šiemet jis ir vėl pasirodys scenoje, kaip renginio vedėjas.
Leila

Leila turi muzikinį išsilavinimą, dirba TV laidų vedėja. Karjerą televizijoje ji pradėjo 2005 m.

Leila dirbo mados žurnalo redaktore, vedė renginius, dalyvavo labdaros projektuose. Ji buvo pirmoji „Eurovizijos“ konkurso Azerbaidžane apžvalgininkė, nuo tada aktyviai dalyvauja visuose su šiuo konkursu susijusiuose renginiuose.

„Eurovizijos“ dainų konkursas – didžiausias kultūrinis ir socialinis renginys, muzikinė šventė, į kurią susirenka įvairių rasių, tautybių žmonės. <...> Man didelė garbė būti šio fantastiško šou vedėja ir įsilieti į istorinį įvykį, kuris gegužę vyks Baku“, – sakė ji.
„Eurovizijos“ konkursas vyks Baku gegužės 22, 24 ir 26 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)