Apie ką aš čia?

Aa, DELFI konkursas, svajonės...

Tad užmerkiu akis ir matau....

...Įvažiuojam į degalinę, užsipilam pilną baką benzino, pasitikrinam banko korteles - viskas tvarkoje. Pinigų pakaks iki Juodosios jūros ir atgal, geram viešbučiui, restoranams, ir, žinoma, lauktuvėms.

Pasirenku šį maršrutą tik todėl, kad vis dar moku rusiškai kalbėti, tad laisvai keliausiu, visur susikalbėsiu, nereikės jokio vertėjo. O kitą kartą jau norėsiu aplankyti Kiniją, ypač tą garsią kinų sieną. Pasikviesim vaikus, jie moka angliškai, tad jokių problemų nekils.

Tai apie ką aš čia?

Aai, Juodoji jūra...

Taigi štai matau, kaip sėdim abu su vyru Jaltoje prie jūros ir prisimenam, kaip čia pirmą kartą pasibučiavom... Palaimingai atsidūstu - tada juk buvome abu dvidešimties...

Atsimerkiu....

Kažin ar šiandiena pensiją atneš? Ar nevėluoja? Juk artėja gimtadienis....

Bėgu prie bankomato, pasitikrinu kortelę - viskas tvarkoje, pensija pervesta. Pinigų pakaks mokesčiams, „Maximoje“ kaip tik didelės nuolaidos, tad užteks ne tik duonai ir margarinui.

Linksmai numoju ranka ir nusiperku loterijos bilietą!

Ot, pamatysit, sėdėsiu aš su savo brangiuoju prie Juodosios jūros ir dėkavosiu DELFI už žalias svajones...! ! !

Ona

*****
Šis rašinys - DELFI Gyvenimo konkurso „Mano žalia svajonė“ dalis. Dalyvauk konkurse ir TU! Laimėk „Eglės“ sanatorijos įsteigtą prizą!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)