4 porcijos

Produktai:

1 litras savo sultyse konservuotų pomidorų,
1 didelis svogūnas,
1 didelė morka,
2 skiltelės česnako,
150 gramų varškės,
sauja svogūnų laiškų,
1 kiaušinis,
1/3 – 1/2 stiklinės miltų,
druskos, maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

Svogūnų laiškus nuplaukite, susmulkinkite. Smulkiai supjaustykite svogūną, morką ir česnako skilteles, pakepkite alyvuogių aliejuje, kol suminkštės, apie 10 min. Sudėkite pomidorus ir apie 15 min. patroškinkite, uždengę dangčiu, tada įberkite druskos, pipirų, įpilkite stiklinę vandens ir dar 5 min. patroškinkite.

Per tą laiką sumaišykite varškę, kiaušinį, miltus, truputį druskos ir smulkintus žalius svogūnų laiškus, išminkykite iš masės dešrą, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite virti į sriubą. Virkite, kol gabalėliai iškils į paviršių. Išgriebkite kukulaičius, sudėkite į lėkštes, įpilkite sriubos.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)