Po pietų lenktynių važiavimą imitavęs čempionas rezultatų lentelėje šį kartą liko trečias. Sportininkas geriausią savo rezultatą pasiekė važiuodamas minkštosiomis „Pirelli“ padangomis, kai aukščiau atsidūrę varžovai lėkė itin minkštos gumos rūšies produkcija.

Vietos herojus „Ferrari“ pilotas Fernando Alonso likus penkiolikai minučių iki treniruočių pabaigos puse sekundės pagerino savo ankstesnį rezultatą ir įšoko į ketvirtąją vietą. Pažymėtina, kad ispanas ir šiandien nuvažiavo mažiau nei tikslu anksčiau įvardintus 100 ratų, o jo komanda toliau eksperimentavo su įvairiomis išmetamųjų vamzdžių išdėstymo konfigūracijomis.

Po pietų dėl techninių problemų beveik nevažiavęs „Toro Rosso“ pilotas Danielis Ricciardo liko penktas. Šeštoje vietoje rezultatų lentelėje atsidūrė daugiausiai – net 120 ratų – įveikęs Lewisas Hamiltonas iš „McLaren“, trasoje spėjęs ir tiesiogiai pasivaržyti su S. Vetteliu.

Prie „Caterham“ automobilio vairo trečiadienį debiutavo komandos lenktynininku praėjusią savaitę paskelbtas Vitalijus Petrovas. Jis buvo lėčiausias tarp 2012 m. techniką vairavusių sportininkų.

Primename, kad pirmąją treniruočių dieną su automobilio struktūrinėmis problemomis susidūrusi „Lotus“ šioje bandymų sesijoje nebedalyvauja.