„Puošti eglutę man labai patinka, tačiau mūsų šeimoje ji dažniausiai yra papuošiama likus dviems savaitėms iki Kalėdų. Todėl šiemet paprašiau, kad mama sulauktų manęs ir mes ją papuoštume drauge“, - sakė I. Kazlauskaitė.

Ingrida pasakojo, kad jos mama Liveta prieš šventes taip išpuošia namus, kad jie atrodo tarsi mažasis Las Vegasas.

Ingrida tikino, kad kai kurie draugai ir artimieji, kurie jai labai brangūs, dar prieš šventes įteikė pirmąsias gimtadienio ir kalėdines dovanas. Pasiteiravus, kokių dovanų mergina sulaukė, ji buvo atvira. „Pirmoji dovana, kurią įteikiau pati sau, o prie jos prisidėjo ir mano šeima – kailiniai“, - džiaugėsi I. Kazlauskaitė.

Tiek Kalėdas, tiek ir Naujuosius metus Ingrida žada praleisti su šeima. „Pernai aš ir keliavau, ir su draugais Naujuosius sutikau, o šiemet nusprendžiau savo dėmesį ir šventinį laiką paskirti savo šeimai. Tiesa yra numatyti ir keli koncertai, taigi tuo pačiu nusimato ir malonūs darbai“, - pasakojo Ingrida.

Skirti visą savo laiką ir dėmesį per šventes šeimai Ingrida nusprendė dėl to, kad šiais metais jaučiasi nuskriaudusi šeimą. „Buvo labai daug projektų, darbų, filmavimų, todėl labai mažai skyriau laiko savo artimiausiems žmonėms. Jaučiuosi jiems skolinga ir labai jų išsiilgusi“, - širdingai kalbėjo I. Kazlauskaitė.

Pasiteiravus, kaip Ingrida vertina jau besibaigiančius 2011 – uosius metus, ji buvo atvira.

„Šie metai man buvo labai prasmingi, nes įvykdžiau daug sau išsikeltų tikslų. Tai daugiau tobulėjimo metai, kurie pastūmėjo mane į priekį. Jaučiuosi puikiai įvertinta kitų žmonių, o tai suteikia pasitikėjimo ir motyvacijos judėti į priekį“, - dalinosi metų pasiekimais mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją