Kakslauttanen viešbutis, Suomija

Vienas labiausiai nepamirštamų vaizdų – šiaurės pašvaistė. Gėrėtis jomis stiklo namuose – naujas ir tikrai patogus būdas. Šiaurės Suomijoje, Saariselka regione įrengti nameliai pastatyti iš stiklo arba ledo. Jie stebėtinai šilti ir prabangūs, tačiau ne itin pasižymi privatumu.

Utter Inn, Švedija

Sukurti Švedijos menininko, šie namai plūduriuoja Malaren ežere, valanda kelio į vakarus nuo Stokholmo, ir atrodo lyg nedidelė pašiūrė ant platformos. Pašiūrėje yra vonios kambarys ir liukas, kurį atvėrę rasite metalines kopėčias. Nusileidę jomis pateksite vandeniui nepralaidų miegamąjį.

Dar Park viešbutis, Austrija

Pasilikite nakvoti betoniniuose kanalizacijos vamzdžiuose Danubės pakrantėje. Šie vamzdžiai – dviejų metrų diametro, dviejų su puse metrų ilgio, su anga, durimis ir jaukiu lizdeliu įsikurti: futonu, naktine lempa, vilnone antklode ir lengvu miegmaišiu. Tai nauja, drąsu, o geriausia – kad galite mokėti tiek daug arba tiek mažai, kiek tik galite.

Milos vėjo malūnas, Graikija

Ar niekada nesvajojote naktį praleisti žavingame malūne, stebėdami saulėlydį virš jūros, su taure vyno rankoje ir alyvuogių lėkšte ant stalo? Šiame rekonstruotame malūne įrengti du miegamieji. Jie kukliai, bet skoningai dekoruoti ir įrengti tipišku graikišku stiliumi: baltos sienos, medinės grindys ir baldai, mėlynos langinės. Baseino nėra, bet įrengta oro kondicionavimo sistema, taip pat šalia yra namai, kuriuos galima išsinuomoti, jei kompanija didesnė.

La Balade Des Gnomes, Belgija

Šiame viešbutyje pasijusite tikrai ne kaip šiame pasaulyje – veikiau kaip mėnulyje. Galėsite miegoti mėnulio lovoje, maudytis kapsulėje, sienos ir lubos dekoruotos žvaigždėmis ir planetomis. Kiti teminiai kambariai – naujai atidarytas Trojos arklys, Trolių miškas, Pietų jūrų laivas ir Vyno kambarys.

The Dovecote, Anglija

Šis viešbutis – vienas labiausiai tinkamų romantiškam įsimylėjėlių pabėgimui. Buvusi balandinė buvo rekonstruota ir paversta jaukiu meilės kampeliu, kur gali miegoti iki 4 žmonių, nors idealiausiai tinka dviem. Už metro storumo sienų – miegamasis su balkonu stiklo durimis ir sauna.

Bedouin Camp, Jordanija

Įgyvendinkite savo arabiškas fantazijas šioje beduinų stovykloje. Mėgaukitės dūmu atsisėdę prie laužavietės, gėrėkitės vietinių atliekama gyva muzika, pasakojamomis istorijomis ir stipria arabiška kava. Miegokite ožkos odos palapinėse lygiai kaip ir tie pusiau klajokliai kerdžiai po beribiu nakties dangumi, kuriame kaip didžiuliai deimantai žiba žvaigždės. Pabuskite neįtikėtinoje dykumos tyloje, kur tūkstantmečių vėjo nušlifuotos uolos stūkso kaip katedros.

Monasterio viešbutis, Peru

Daugumoje viešbučių reikiamas deguonies kiekis yra savaime suprantamas dalykas, tačiau tik ne šiame prabangiame Monasterio viešbutyje, įkurtame buvusiame vienuolyne. Kadangi viešbutis įkurtas 3000 metrų virš jūros lygio, 50 miegamųjų papildomai aprūpinami deguonimi, kad svečiai galėtų išvengti išretėjusio oro padarinių. Gera kompanija garantuota: tarp viešbučio svečių buvo ir Leonardo DiCaprio, Jane Fonda ir Gisele Bundchen.

The Old Church of Urquhart, Škotija

Šis viešbutis stūkso išdidžioje vienatvėje, apsuptas laukų, netoli nuo Moray Firth. Jo bokštas – 21 metro dydžio. Dviejuose poilsio kambariuose galėsite mėgautis škotiška virtuve ir viskiu, o židiniai užtikrins jaukią šilumą, nesvarbu, koks oras už lango.

Cabanes du Bois Landry, Prancūzija

Šie mediniai namukai pastatyti Bois de Landry, 90 minučių kelio nuo Paryžiaus. Jie meistriškai įrengti pritaikant prie ąžuolų, prie kurių jie pritaisyti, ir juos pasiekti galima tiltais ir kopėčiomis. Nėra elektros ir tekančio vandens, o pusryčiai pasieks virvių mechanizmu.

cnngo.com nuotraukos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)