K. Brazauskienė DELFI teigė pareikalavusi partijos logotipų kūrėjų pasiaiškinti dėl piešinio, stebėtinai panašaus į A. Markino logotipą, kurtą vaikų teises ginančiai Rusijos organizacijai „Detstvo“ („Vaikystė“ - rus.). Anot politikės, logotipo kūrėjai autorystės nekvestionavo ir padėjo susisiekti bei susitarti su rusų dizaineriu.

Kristina Brazauskienė
„Aš turiu visas teises į jį (logotipą – DELFI). Ten, reiškia, tie, kurie man jį siūlė, patys viską sutvarkė. Jie susisiekė, ačiū žurnalistams, kurie iškėlė tą klausimą pačiu laiku. O dabar aš rankose turiu visas teises. Turiu dokumentą jo (A. Markino – DELFI) pasirašytą, ir tos teisės priklauso man“, - kalbėjo LPS lyderė. Pašnekovės žodžiais, rusų dizaineris – „ne lupikas“.

Paklausta, ar piešinio autorius mainais į autorines teises reikalavo pinigų, politikė teigė išsivertusi su gana nedidele suma.

„Žinote, kiekvienas darbas kažkiek tai kainuoja. Kadangi žurnalistai Lietuvos siūlė jam didelius pinigus, aš pasiūliau mažesnius, - užuominomis kalbėjo prezidento našlė. - Apie 4 tūkst. Lt už logotipą. Aš manau, kad tai gražus logotipas ir jisai vertas tų pinigų. Man atrodo, dar daugiau turbūt lietuviai nuplėštų.“

Pašnekovė patikino, kad LPS šį logotipą naudos ir toliau. „Man labai tas logotipas gražus, aš labai juo patenkinta“, - reziumavo K. Brazauskienė.