„Piktesnio“ automobilio įspūdį kuria žemesnis kėbulas, didelės priekinės grotelės, 17 colių ratlankiai ir dvigubi išmetamieji vamzdžiai. Salone dėmesį traukia daug sportiškai atrodančių detalių, tarp kurių raudonos siūlės ant sėdynių ir metalu dengti pedalai.

Naujojo 1.6 l variklio galia siekia 136 AG, sūkimo momentas – 160 Nm, o vidutinės degalų sąnaudos bus 6,4 l/100 km, CO2 emisija – 147 g/km. Teigiama, kad šis variklis buvo sukurtas specialiai naujajam „Swift Sport“ modeliui. Variklis suderintas su mechanine šešių laipsnių pavarų dėže.

Gamintojų teigimu, naujasis „Swift Sport“ pasižymi geresniu valdymu ir dinamika posūkiuose dėl naujų sustiprintų galinių spyruoklių ir galinių amortizatorių.

Naujajame „Swift Sport“ modelyje daugiau dėmesio skirta ir važiavimo saugumui, automobilis turi septynias saugos oro pagalves, elektroninę stabilumo kontrolės sistemą ESP.

Naujasis „Suzuki Swift Sport“ Baltijos šalyse bus parduodamas nuo 2012 m. pradžios, jo kainos kol kas neskelbiamos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją