Šie cigarai, įvynioti į permatomą popierių ir papuošti lipduku su aktoriaus veidu nėra parduodami, bet tarnauja kaip asmeniniai suvenyrai.

Kaip laikraščiui "The Record" juokaudamas sakė Kalifornijos asamblėjos narys Gregas Aghazarianas, cigarai nebėra vien statuso išraiška. "Dabar pamatęs žmogų su cigaru rankoje, visada pagalvoju, kad jis tiesiog buvo užsukęs pas gubernatorių".

Pats aktorius, ką tik baigęs filmuotis nuotykių filme "Aplink pasaulį per 80 dienų", labiausiai mėgsta rūkyti vienus geriausių pasaulyje cigarus "Cohiba". Šiuo metu jis Kalifornijos asamblėjos pastate pasiūlė įrengti specialią "džentelmenų su cigarais" patalpą, kurioje, manoma, atvykusius politinius svečius vaišins Arnoldo Schwarzeneggerio cigarais.

"Esu girdėjęs, kad Arnoldas cigarais paperka ne tik asamblėjos narius, bet ir Holivudo režisierius, tikėdamasis stipresnių vaidmenų", - sakė G. Aghazarianas.

Arnoldas Schwarzeneggeris taip pat užsakė pagaminti ir specialias dėžutes cigarų laikymui - humidorus, kurių dangtelius puoš išdegintas aktoriaus parašas.