47-erių metų Mirko Miocicius (Mirkas Miočičius) dvejus metus beveik per kiekvieną žaidimą telefonu padėdavo atsakyti į klausimus ir savo draugams, ir visai nepažįstamiems žmonėms.

Teigiama, kad padedami M.Miociciaus žaidėjai laimėjo beveik 11 mln. kunų (5 mln. litų). Pagalbininkas taip pat nelieka be atlygio - sėkmingiausiai žaidę dalyviai jam sumoka maždaug 9,7 tūkst. kunų (4,5 tūkst. litų).

Prodiuserių kompanija "Caledora" M.Miociciui, kurio intelekto koeficientas siekia 140, pranešė, kad jo dalyvavimas bus apribotas. "Savo žaidėjams tam pačiam asmeniui skambinti leisime tik tris kartus per metus", - sakė kompanijos atstovas spaudai.

Zadaro uostamiestyje gyvenantis M.Miocicius teigė esąs nusivylęs naujomis žaidimo taisyklėmis, bet pažymėjo su jomis nekovosiantis.

"Galiu suprasti šio šou prodiuserius, kadangi per kiekvieną žaidimą bent vienas iš dalyvių paprašydavo manęs pabūti jo "draugu", - sakė kroatas.

Pats M.Miocicius negali dalyvauti šiame žaidime dėl pirštų artrito - toje dalyje, kurioje atrenkamas greičiausiai mygtuką nuspaudęs žmogus, jis tiesiog neįveiktų savo varžovų.