Svečiuose žaidę "Montepaschi" krepšininkai pademonstravo savo gynybinius sugebėjimus lemiamame kėlinyje. Po 30 minučių turėję 5 taškų deficitą (55:60), svečiai ketvirtojo kėlinio pirmas 7 minutes ir 5 sekundes nepraleido taškų į savo krepšį. Sienos klubui per tą laiką pavyko pelnyti 14 taškų ir rezultatą pakreipti į savo pusę - 69:60.

Mindaugas Žukauskas mačą vėl pradėjo startiniame penkete, tačiau ketvirtajame kėlinyje nepasirodė. Per 17 minučių lietuvis pelnė 2 taškus (1/1 dvitaškio, 0/3 tritaškių, 0/1 baudos) ir prarado 2 kamuolius.

Bootsy Thorntonas (Butsis Torntonas) buvo rezultatyviausias nugalėtojų komandoje. Per pirmąjį kėlinį pelnęs 13 taškų, amerikietis viso surinko jų 26 bei atkovojo 7 kamuolius. Po 15 taškų įmetė Vrbica Stefanovas ir Davidas Andersenas (Deividas Andersenas, 7 atk. kam., 7 kld.).

Rezultatyviausias "Skipper" ekipoje buvo Carlosas Delfino (Karlosas Delfinas) su 15 taškų, 6 atkovotais ir 4 perimtais kamuoliais. 11 taškų pridėjo Gianluca Basile (Džanluka Basilė), o po 10 - Stefano Mancinelli (Stefanas Mančinelis, 6 atk. kam.), Matjazas Smodišas bei Milošas Vujaničius.

Bolonijos klube nerungtyniavo Gianmarco Pozzecco (Džanmarkas Pocekas). Neaišku, ar trauma jam trukdys išbėgti į aikštę ateinantį šeštadienį, kai vyks trečiosios finalo serijos rungtynės tarp "Montepaschi" ir "Skipper". Susitikimas bus žaidžiamas Sienoje.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją