„Aš džentelmenas, tačiau tuo pačiu - labai karšto būdo. Esu karštakraujis vyrukas! Ir be jokios abejonės, seksualus. Tikras išdykėlis. Tačiau ne ištvirkėlis. Esu labai aistringa asmenybė. Lovoje aš nešvankus pašlemėkas, bet tuo pačiu ir džentelmenas. Mano nuomone, tai puikus derinys. Man patinka pamaloninti moterį. Jau geriau patenkinsiu moterį, nei pats gausiu didesnį malonumą. Aš dosnus“, - atviravo atlikėjas.

Nors P. Andre, kuris su buvusia žmona Katie Price turi du vaikus, mėgsta seksą, vyras tvirtina esąs atsargus, kad jo lovoje su meiluže nepamatytų vaikai.

„Kalbu apie linksmybes, tačiau noriu pažymėti, kad tai vyksta tik tada, kai netoliese nėra vaikų. Jie niekada neužtiko manęs lovoje su niekuo kitu išskyrus jų mamą, todėl šis klausimas man labai jautrus. Vaikus tai sutrikdytų, todėl negaliu leisti panašiems dalykams įvykti. Kai būnu su mažyliais, mes puikiai leidžiame laiką, visą laiką skiriu jiems, mėgaujamės kiekviena akimirka. Jie man patys svarbiausi. Mano asmeninis gyvenimas vyksta, kai jų nėra greta“, - sakė atlikėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją