„Tautą mulkinantys Seimo nariai, nekaltas merginas viliojantys lovelasai, milijonais aptekę turtuoliai, iš neturtėlių atimantys paskutinius centus, vagiančios garsenybės ir painios populiariausių žvaigždžių paslaptys – niekas nepraslys pro „Nuodėmių dešimtuko“ objektyvą. Atėjo metas išpažinti nuodėmes ir atgailauti“, – sako kultinės laidos prodiuseris Kristupas Krivickas.

„Nuodėmes darome visi, aš irgi ne išimtis. Todėl laida bus ne tik sensacinga, bet ir labai naudinga“, – sako M. Mačiulis.

Projekte darbuosis ir žinoma žurnalistė bei laidų vedėja Ligita Juknevičiūtė, sugrįžtanti į TV3 televiziją. Ji taps „Nuodėmių dešimtuko“ redaktore.

„Laida bus draugiška, linksma, intriguojanti, šiek tiek sarkastiška, patraukianti per dantį. Todėl nebijokite mūsų – būsime švelnūs“, – šypsojosi L. Juknevičiūtė.

„Nuodėmių dešimtukas“ yra originali Lietuvos prodiuserių sukurta pramoginė laida, kokios nepamatysi per jokias kitas pasaulio televizijas.

„Nuodėmių dešimtukas“ – kovo 3-ąją 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją