Kasečių grotuvai automobiliuose buvo pradėti montuoti prieš keletą dešimtmečių. Ši sistema ėmė trauktis į užmarštį rinkoje pasirodžius kompaktinių diskų grotuvams. Ekspertų nuomone, technologijos sparčiai vystosi į priekį ir nereikės ilgai laukti, kol iš automobilių išnyks ir pastaroji sistema – pastaruoju metu vis daugiau gamintojų naujausius modelius siūlo su USB, „Bluetooth“ ir kitomis jungtimis, taip pat su galimybe prie automobilio kompiuterio prisijungti išmaniuosius telefonus bei muzikos grotuvus.

„Lexus“ buvo paskutinis gamintojas, pirkėjams siūlęs automobilį su kasečių grotuvu. Iš tiesų, kasetėmis nustojome naudotis jau prieš kurį laiką. Dabar belieka sužinoti, per kiek laiko iš automobilių išnyks CD grotuvai“, – sakė automobilių rinkų tiriančios kompanijos „IHS iSuppli Corporation“ viceprezidentas Philas Magney.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją