„Strategija numato ne tik naujus produktus, bet ir dizaino bei technologinius skirtumus nuo „Ford“, – kalbėdamas apie „Lincoln“ ateitį Detroito automobilių parodoje sakė „Ford“ grupės viceprezidentas Derrickas Kuzakas.

Jo teigimu, specialiai „Lincoln“ automobiliams bus patobulintos „Ford“ platformos, sukurti keli varikliai.

„Lincoln“ kompanijos plėtros direktorius Scottas Tobinas pridūrė, kad šios markės automobiliams bus sukurtas naujas salonas, diegiama daugiau V6 variklių, siūloma daugiau įrangos bei visų varančiųjų ratų sistema. Jis pabrėžė, kad galiniais ratais varomų automobilių „Lincoln“ planuose nėra.

Be to, „Lincoln“ planuoja uždaryti apie 200 atstovybių JAV rinkoje. Norintys ir toliau pardavinėti šios markės automobilius, turės sutikti su gamintojo keliamais reikalavimais.

„Ford Motor“ koncernas šiemet baigė gaminti „Mercury“ markės automobilius ir toliau visas gamybos pajėgas skirs kitiems prekės ženklams „Ford“ ir „Lincoln“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją