Fotokonkurso „Vaistai iš gamtos“ nugalėtojai. 1 vieta. Arturas50 » Ir bitutė žino, kur slypi didžiausi sveikatos turtai...
Fotokonkurso „Vaistai iš gamtos“ nugalėtojai. 2 vieta. gmikutas » imk, bitute, imk....
Fotokonkurso „Vaistai iš gamtos“ nugalėtojai. 3 vieta. visa. Dilgėlė

Su nugalėtojais susisieksime elektroniniu paštu.

I vietos nugalėtojui - „Shanti Ajerų“ viso kūno masažas

Tai vienas veiksmingiausių raumenis atpalaiduojančių ir odą jauninančių masažų, jame naudojami ne tik aliejai, bet ir maltų ajerų milteliai.

Kūnas švelniai įtrinamas aliejumi, o po to ištrinamas ajerų milteliais. Milteliai įtrinami prieš kraujo tekėjimo kryptį, t. y. širdies link. Masažo metu atpalaiduojamos pagrindinės raumenų grupės. Šis masažas maitina odą: ajerų ir aliejaus maistinės medžiagos per odą įsiskverbia į organizmą, šalina toksinus, gerina virškinimą, apsaugo nuo ligų ir stiprina imunitetą.

Ajerų viso kūno masažas yra nuostabus masažas besiskundžiantiems energijos stygiumi, raumenų skausmais, išsausėjusia oda.

Trukmė 1 val.
+ Pėdų vonelė ir masažas
Ajurvedinė arbata

II vietos laimėtojui - „Shanti Veidui“ masažas veidui su moliūgų kauke - 25 min.

III vietos laimėtojui - „Shanti Veidui“ masažas veidui su bananų kauke - 25 min.

Masažas su aliejumi jaunina, skaistina veido odą bei ją tonizuoja, o veido kaukė pamaitina odą vitaminais ir mineralais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją