Didžiojoje Britanijoje atliktas tyrimas patvirtino tai, ką dauguma moterų įtarė jau seniai – kai kurie vyrai savo automobilį brangina labiau nei santuoką ar vaikus.

Vienas iš 10 vairuotojų vyrų prisipažino, kad automobilį myli labiau nei žmoną ar draugę, o keturi procentai vyrų prisipažino, kad mašiną myli labiau už savo vaikus, teigiama automobilių valymo priemonių kompanijos „Turtle Wax“ ekspertų atliktame tyrime.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad yra vyrų, kurie tarsi apsėsti savo automobilio – pavyzdžiui, kai kurie draudžia vaikams kelti koją į jį.

Palyginimui, tik 5 proc. moterų prisipažino, kad savo automobilį myli labiau nei vyrą ar draugą, tačiau ketvirtadalis vairuojančių moterų pareiškė, kad jei reikėtų rinktis, visų pirma gelbėtų savo automobilį, o ne drabužių spintą.

Apklausus 3 tūkst. vyrų ir moterų visoje Britanijoje, paaiškėjo, kad ketvirtadalis vyrų savo mašiną brangina labiausiai iš visų turimų daiktų, o daugiau nei pusė apklaustųjų pareiškė, kad laimėję nacionalinėje loterijoje visų pirma nusipirktų svajonių automobilį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją