„Labas, mano vaike... Dar neturi nei akių, nei rankų. Bet jau turi širdį. Ar ne keista?”- stebėjosi mūsų konkurso nugalėtoja Laima, savo laišką mažai širdutei teberašanti iki šiol… „Lietus liovėsi. Visiškoje tyloje girdėjau tik savo kvėpavimą. Gal ta tyla buvo duota man išgirsti. Išgirsti tai, ką gali pakuždėti tik širdis, jei leidi jai prabilti – apie kokį troškimą gyventi dunda mažas nepailstantis būgnelis mano įsčiose, apie kokią meilę verkia skaudanti siela...“

Širdies sveikata besidomintys skaitytojai rūpimus klausimus galėjo užduoti patyrusiai gydytojai kardiologei, o trokštantys įdomybių skyrelyje „Ar žinai, kad...“ galėjo sužinoti, kaip plaka tikra ir širdis ir kiek tūkstančių kapiliarų slepiasi po mūsų oda.

Pažinę savo širdį, lapkričio mėnesį kviečiame stiprinti savo sveikatą ir kartu įveikti rudens darganas, atkeliaujančias klastingas gripo bacilas ir kitokius nenaudėlius virusus. Pateiksime jums naujausią informaciją apie kovos prieš peršalimą būdus ir prisiminsime, kaip nuo ligų gelbėjosi mūsų seneliai, naudodami natūralius vaistus iš gamtos.

Skaitytojai savo natūraliais kovos prieš virusus būdais galės dalintis komentaruose, o mėgstantys fotografiją – meniškai nufotografuoti gydančias gamtos dovanas. Konkursų nugalėtojų, kaip ir visuomet, laukia mieli ir šildantys prizai, atgaivinsiantys ne tik kūną, bet ir sielą.

Kovoti su virusais padės visa profesionalumu pasikausčiusi gydytojų komanda – savo klausimus galėsite užduoti šeimos gydytojai-pediatrei, urologui, ginekologei, otorinolaringologei, pulmonologei bei fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojui.

Visi girdėjome posakį – „Pažink savo priešą“. Ar to užtenka, kad nugalėtum? Senovės kinų pamokymai byloja: „Jei nepažįsti savo priešo, bet pažįsti save - tavo šansai nugalėti ir pralaimėti yra lygūs“. Tad keliaukime kartu savęs pažinimo keliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją