Šiemet aštuonis apdovanojimus, o tarp jų – prestižiškiausią geriausio vaizdo klipo apdovanojimą už klipą „Bad Romance“ pelniusi Lady Gaga pasirodė ant balto kilimo su ilga, banguojančia dizainerio Alexanderio McQueeno suknele.

Suknelė buvo aukso, oranžinės ir žalios spalvos, su renesanso stiliaus piešiniu ant krūtinės. Atlikėja buvo užsidėjusi ilgų baltų plaukų peruką su plunksnų papuošalu. Ją atlydėjo karines uniformas primenančius drabužius vilkintys palydovai.

Lady Gagai vienos suknelės nepakako, per ceremoniją ji dar du kartus persirengė – iš pradžių A. McQueeno ilga juoda suknele, paskui – šokiruojančia to paties dizainerio suknele iš mėsos.

Katy Perry suknelė buvo iš balto sijono ir perregimos viršutinės dalies su juodais piešiniais, kurie pridengė krūtinę ir vieną ranką. Dainininkės nagus puošė jos mylimojo aktoriaus Russello Brando atvaizdai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją