„Koja sutvarstyta. Šiandien man darė procedūras, po kurių koją bintavo, sutvarstė, patempė raiščius ir...“, – atskleidė „Šok su manimi“ dalyvė.

Kitą savaitę E. Daukšienei bus atliktas magnetinio rezonanso tyrimas. Esą norima įsitikinti, ar iš tiesų įtarimai, kad kelio girnelė yra trūkusi, pasitvirtins.

„Yra ir raiščių uždegimas. Kadangi nuolat vyksta dirginamas, po girnele kaupiasi skysčiai, kenčiu siaubingą skausmą. Čia vienareikšmiškai viskas dėl šokių“, – DELFI kalbėjo Eirida.

Paklausta, kaip kenčianti skausmus moteris sėkmingai surengė pasirodymą ant parketo, E. Daukšienė tvirtino, kad po procedūrų klinikoje jaučiasi geriau. Esą specialūs tvarsčiai, kuriais suveržta koja, šiek tiek malšina skausmą.

„Vis tiek aš jaučiuosi gerai, labai stengiuosi, daug ruošiausi. Iš klinikos išskubėjau į repeticiją, kurią baigėme prieš transliaciją. Mane taip gerai subintavo, kad skausmas šiek tiek atlėgo. Kai nusiimu tvarsčius, skausmai sugrįžta“, – aiškino ji.

Pora, sušokusi tango, sulaukė ne tik pagyrų, bet ir kritikos strėlių. Pasak Jurijaus Smorigino, E. Daugšienė niekaip negali perlipti per mokytojos, politiko žmonos statusą. Esą ji negali darkytis, nes nuolat yra stebima ne tik vyro kolegų - politikų, bet ir moksleivių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją