Baltijos krepšinio pirmenybių (BBL) Elito divizione B. Cresnaras vidutiniškai rungtyniaudavo po 31 minutę, rinkdavo po 12,2 taško, sugriebdavo po 7,7 atšokusio kamuolio bei blokuodavo po 1,2 metimo.

„Nevėžio“ direktorius Arūnas Danilevičius tikisi, jog taip pat galima tikėtis sėkmingos derybų pabaigos su naudingiausiu praėjusio sezono LKL krepšininku Egidijumi Dimša, kuris pernai sėkmingai gynė Kėdainių komandos garbę.

Prie „Nevėžio“ vairo stojęs Rimas Girskis intensyviai dirba su vienuolika krepšininkų.

„Maždaug pusę šių žaidėjų norėčiau matyti savo komandoje. Yra tikrai puikių, gerų sportininkų. Krepšininkai noriai dirba, pamažu mokosi naujų dalykų. Tad žingsnis po žingsnio judame į priekį. Savaime suprantama, kad kol kas dirbti gana keblu, nes slegia nežinia, kas liks komandoje, o kas ne. Kai turėsime tvirtą sudėtį, tuomet treniruotes suaktyvinsime. O dabar tik šlifuojame žaidimą ir bandysime žaisti pirmąsias draugiškas rungtynes“, - „Nevėžio“ svetainė cituoja R. Girskį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją