„Kai pamačiau nuotraukas, buvau visiškai šokiruota. Geras penkias minutes sėdėjau be žado. Tai jokiu būdu nebuvo tikslus mano kūno atvaizdas. Mano dydis yra 10 (pagal JAV dydžių sistemą), o tai buvo geriau atveju 2 dydis”, - piktinosi manekenė.

„Nežinau, kas buvo padaryta su tomis nuotraukomis ir kas tai padarė, bet man jos atrodo retušuotos. Suprantat, visi retušuoja, bet nepaverskite manęs tuo, kuo nesu”, - pridūrė C. Renn.

„Kaip turėjusi valgymo sutrikimų, aš žinau, kaip atrodau būdama labai liekna, ir tai nėra tai, kas man atrodo patrauklu. Tai nėra tai, ko aš trokštu”, - teigė apkūni gražuolė.

Fotografas Nicholas Routzenas, paprašytas pakomentuoti šį įvykį, teigė: „Aš nepadariau nieko, ko nepadaryčiau su bet kuria kita. Man mokama, kad moterys atrodytų gražios”.

C. Renn atrado „grožio mokyklos” atstovai, kurie pažadėjo paversti ją supermodeliu. Tada moteris ėmė laikytis griežtų dietų ir pradėjo daug sportuoti, praleisdama sporto klube po 8 valandas per parą, po keletą dienų iš eilės.

Pasak C. Renn, ji trejus metus valgė tik salotas su saldžiu itališku actu, iki tol, kol taip pasiligojo, kad tapo sunku vaikščioti. Tuomet ji suprato, kad turi pasikeisti.

„Po metų aš nusprendžiau pakeisti savo gyvenimą ir džiaugtis tuo, kas esu, ir natūraliai siekti pripažinimo ne tik madų demonstravime, bet ir gyvenime”, - pasakojo moteris.

„Prisimenu, kai pirmą kartą suvalgiau lašišą su salotomis. Aš įsipyliau aliejaus, įsibėriau graikinių riešutų ir valgydama galvojau, kad pasaulis dėl to nesusprogs”, - sakė C. Renn.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją