Jums prireiks:

300 g varškės
3 kiaušinio trynių
125 g sviesto
½ stiklinės cukraus pudros
pakelio vanilinio cukraus
200 g biskvito
1 stiklinės aviečių arba žemuogių, braškių
2 šaukštų cukraus
1 šaukšto konjako
braškių papuošimui

Avietes pabarstykite cukrumi, kai išsiskirs sultys, įpilkite konjaką. Sviestą ištrinkite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, dėdami po vieną trynius ir varškės porcijas. Suplakite iki vienalytės masės.

Į lėkštę įdėkite biskvito sluoksnį, ant jo – avietinės masės sluoksnį, tuomet – varškės masę ir taip dėkite sluoksnį po sluoksnio, kol nesibaigs komponentai. Dviem valandoms padėkite į šaldytuvą. 

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją