Jums prireiks:

300 g žemuogių
500 g agrastų
300 g cukraus
1 stiklinės grietinėlės
50 g cukraus pudros
3 šaukštelių želatinos
3-4 šaukštų vandens

Agrastus nuvalyti, nuplauti, užpilti 3 stiklinėmis vandens, išvirti ir nukošti. Nuovire ištirpinti cukrų, sudėti ištirpintą vandenyje želatiną ir atvėsinti. Kai tik želė ims stingti, sumaišyti su nuplautomis ir nuvalytomis žemuogėmis, išpilstyti į formeles ir padėti šaltai. Prieš patiekiant kiekvieną porciją papuošti suplakta su cukraus pudra grietinėle arba ledais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją